Skrevet 25.06.2013 kl.12:43. Ligger i kategorien Hverdag

1


De siste dagene har det vært overskyet og jeg har vært forkjølt. Er ikke helt frisk enda, men har liksom ikke orket å gjøre noe de siste dagene. Har bare vært med venner inni mellom og litt forskjellig i tillegg til å hatt overnatting av Rebecca to netter på rad. Vi har sett så mye på tv! Har jo nesten ikke gjort annet enn å se på tv, men hallo, med honey boo boo på skjermen blir man vel aldri lei? Haha, som jeg ler av det programmet! 

I dag er det heller ikke så fint vær, men det var meldt sol så jeg og Emilie skal ut å ta bilder! Både jeg og hun har nettopp begynt med lookbook så da trenger vi noen nye bilder å poste der. Har noen av dere lookbook? Isåfall så kan dere følge, eller bli fan av meg, HER ♥ Jeg er ikke helt inn i det enda, men det virker veldig gøy! Man poster bare sine egne antrekksbilder og man kan fan'e andre for å se deres antrekk. En supersmart side hvis man trenger inspirasjon! :D13 kommentarer

pene!

Skrevet 25.06.2013 kl.17:11Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.

Siste innleggBloggdesign

hits