DIY

Skrevet 05.04.2013 kl.07:12. Ligger i kategorien DIY

5


Hei! I går ryddet jeg i klesskapet mitt og fant en del gamle klær som jeg skal prøve å fikse på. Begynte faktisk allerede i går kveld med et av plaggene. Synes det ble utrolig kult, i tillegg til at det var enkelt å lage! Kommer sikkert flere innlegg om andre ting senere, men nå får dere hvertfall se mitt første prosjekt.

Du trenger:
En dongerijakke
En gammel topp/tøystykke med stort mønster på foran
Små nagler
Saks 

Jeg startet med å klippe av armene på dongreijakka slik at den ble til en vest. Hvis du ikke vil lage vest av jakka kan du droppe å klippe av armene, for det blir jo en ny jakke uansett! Etterpå fant jeg frem tøystykket med mønsteret på. Jeg hadde allerede klippet av en del av mønsteret til en gammel topp, så da var det bare å feste den på. Man kan jo alltids sy den på, men siden jeg verken kan sy eller har symaskin måtte jeg være mer kreativ. Derfor festet jeg tøystykket med nagler! Elsker jo nagler, så det gjorde ingenting. Etter å ha festet på en del nagler var den ferdig! Den ser forressten mye finere ut på enn på bildene, hehe. Her er resultatet:


 Hva synes dere? :DHei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits