Skrevet 05.07.2013 kl.15:37. Ligger i kategorien Hår

6


I går var jeg hos frisøren for å friske opp i håret mitt. Hadde lyst å prøve noe nytt, noe helt annerledes enn rødt. Det er veldig vanskelig å få bort rødt hår, men etter 5 og en halv time(!!) var jeg ferdig. Flinke Anita farget det og jeg er super fornøyd! Det ble helt perfekt, akkuratt sånn jeg ville ha det! Anbefaler virkelig Sørhaug dame og herrefrisør, om noen her i Haugesund skal farge håret mer spesielt enn vanlig. De vet virkelig hva de holder på med!

Hva synes dere om den nye hårfargen min?
 

Skrevet 19.05.2013 kl.12:39. Ligger i kategorien Hår

5


For rundt en uke siden bestilte jeg Revlon professional nutri color creme fra Ebay. Det er en slags hårfarge som man tar i håret for å få mer farge i det. Jeg har jo lilla-rødt hår, men det er en farge som dessverre går veldig fort ut av håret. Derfor tenkte jeg å prøve denne kremen for å se om det ble litt mer liv i håret, haha. Det står på pakken at det går ut av igjen etter en eller to dusjer, så det er ikke ordentlig hårfarge. Er mer som en slags kur. Så etter en uke for eksempel så kan man jo ta det i på nytt.

Jeg prøøvde å ta før og etter bilder til dere, men de ble altfor dårlige pga lyset. Har prøvd å sette sammen litt forskjellige bilder da så dere kan se forskjellen. Siden jeg har så mørk farge så er det ikke verdens største forskjell, men man kan se det! Jeg hadde mye brunere farge før, nå er det blitt mer lilla-rødt igjen.

 
Har noen av dere prøvd Nutri color creme før? Og ble dere fornøyde?

 

Det er helt sykt fint vær i Haugesund, så nå skal jeg ut å grille og bade med en herlig jentegjeng! Blogges senere :DHei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits