Skrevet 19.06.2013 kl.02:33. Ligger i kategorien Inspo

29


Jeg er helt hekta på instagram og eelsker å poste bilder der! Har veldig lyst å følge flere der, men jeg liker best profiler som er inspirerende når det kommer til mote, antrekk og sånt. Også profiler med fine bilder av god kvalitet! Legg hvertfall igjen brukernavnet ditt, så jeg kan sjekke ut profilen din! Kommer til å like en del bilder, eller følge deg!

Kanskje jeg kan lage et innlegg senere med de beste instagramprofilene jeg følger, hvis dere vil det? Er jo alltid gøy å sjekke ut nye profiler! 


Min instagram er Tonjelutch om noen vil følge meg ♥

Skrevet 27.04.2013 kl.22:34. Ligger i kategorien Inspo

7


 

Husk at dere fortsatt kan melde dere på linkerunden HER
 

Hva synes dere om bildene?

 

 

Skrevet 10.04.2013 kl.16:28. Ligger i kategorien Inspo

13


Heii! I dag har jeg lånt klær av den yngste lillesøstera mi faktisk. Bare genseren da, men rart at den passer til meg når jeg er 4 år eldre? haha. Synes hvertfall den er utrolig kul, men vet ikke helt hvor den er fra, troor kanskje det er h&m! 

Så til overskriften. Hadde tenkt å ha "pluss" som overskrift på innlegget, men så kom jeg på at det ligner jo litt på kors også..Så etter å ha spurt flere venner(haha) om hva de trodde det var, fikk jeg et tips av min beste Ema om at jeg bare måtte ha begge deler i overskriften. Men hva synes dere da, er det kors eller plusstegn?Ha en fin dag videre fine lesere ♥

Skrevet 07.04.2013 kl.11:45. Ligger i kategorien Inspo

5


 

Satte sammen en liten kollage i går kveld med bilder av ting som har inspirert meg mye denne uken. Tror jeg skal begynne å lage et slikt innlegg en gang i uken fremover! :D

Military, studs and stripes, coloured hair and galaxy ♥


Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits