Skrevet 21.06.2013 kl.23:28. Ligger i kategorien Konkurranser

16


Akkuratt nå har Lutch.no en konkurranse som går ut på at alle som følger Lutchofficial på Instagram er med i trekningen av valgfritt deksel! Lutch.no har super mange fine deksler til mobiler som iPhone, Nokia, Sony Ericsson, HTC, Samsung og Huawei. Altså er det stor sannsynlighet for at de har deksler til mobilen din!

For de som vil doble vinnersjangsen: Del denne statusen og kommenter at du har delt! Vinneren trekkes 23.06.13 og publiseres både på Facebook og Instagram! 

Lutchofficial er en helt ny bruker, men her er de bildene som har blitt lagt ut på instagramen til nå:


Noen som skal være med i konkurransen? :D

 

Skrevet 01.04.2013 kl.19:31. Ligger i kategorien Konkurranser

3


Gratulerer til Anne Siri! Du får dekselet tilsendt i posten så fort som mulig :DTakk til alle som deltok ♥

Skrevet 31.03.2013 kl.13:28. Ligger i kategorien Konkurranser

28


 

Hei! Jeg skal ha en konkurranse i samarbeid med nettsiden Lutch.no. For å delta må dere gå innpå bloggsiden min her og like den, så må dere like dette innlegget! Til slutt må dere kommentere i kommentarfeltet her på bloggen hvilket deksel dere ville hatt og bloggadressen deres, slik at jeg kan kontakte vinneren! Hvis du ikke har blogg kan du skrive e-mailen din. Vinneren får altså et valgfritt deksel fra Lutch.no :D Jeg trekker vinneren i morgen kveld en gang!

 

 

Lykke til!Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits