Skrevet 31.03.2013 kl.13:28. Ligger i kategorien Konkurranser

28


 

Hei! Jeg skal ha en konkurranse i samarbeid med nettsiden Lutch.no. For å delta må dere gå innpå bloggsiden min her og like den, så må dere like dette innlegget! Til slutt må dere kommentere i kommentarfeltet her på bloggen hvilket deksel dere ville hatt og bloggadressen deres, slik at jeg kan kontakte vinneren! Hvis du ikke har blogg kan du skrive e-mailen din. Vinneren får altså et valgfritt deksel fra Lutch.no :D Jeg trekker vinneren i morgen kveld en gang!

 

 

Lykke til!

Skrevet 30.03.2013 kl.15:44. Ligger i kategorien Blogg

10


 

1. Jeg er utrolig opptatt av mote, elsker å kle meg fint og moteriktig. Kunne aldri gått i joggebukse på skolen. Aldri. 

2. Elsker farris og mais. Uten eller med smak, farris er godt uansett. Og mais spiser jeg gjerne rett fra boksen. haha

3. Jeg har gått på teater på Haugesundscenen i 4 år og er nå regissør for ungdomsgruppa.

4. Jeg spiser KUN med gaffel, hater å bruke skjeer! Bruker skjeer kun når det er helt nødvendig, som til suppe.

5. Året 2011/2012 bodde jeg på Gran Canaria med familien min!
6. Jeg elsker å synge! Kanskje jeg legger ut sangvideo her etterhvert?

7. Mine største kjendiscrush er One Direction og Damian McGinty. ♥
8. Jeg er ikke så glad i supper. (refererer til fakta nr. 4 hehe)

9. Jeg elsker brylluper og har en hemmelig drøm om å bli bryllupsplanlegger.

10. Jeg er utrolig facsinert av språk! Snakker selv bare norsk, engelsk og litt spansk. Håper på å kunne lære spansk flytende i tillegg til enda flere språk i fremtiden!

11. Jeg har god selvironi og elsker å være morsom! Har alltid mange morsomme gullkorn på lager.

12. Jeg er Haugesunds største kløne..Har blandt annet ødelagt kjøleskapet vårt for omtrent et halvt år siden, revnet min fineste(og nyeste) skinnbukse, i tillegg til å søle hele tiden når jeg spiser.

13. Jeg elsker glitter. Ser jeg noe med glitter på når jeg shopper, går jeg automatisk bort til det. Det er jo så fint!!
Noe du ikke visste fra før av?

Skrevet 27.03.2013 kl.13:49. Ligger i kategorien Outfits

6Likte dere det?

Skrevet 26.03.2013 kl.12:15. Ligger i kategorien Hverdag

5


Heei! Åh så godt det er med påskeferie! Nyter dagene så godt jeg kan. Så langt har jeg brukt ferien på å dra på hyttetur med to av mine beste venninner, slapt av, sett på tv og vært på landet med familien. Tar det rett og slett heelt med ro! Har også trent to ganger, på lørdag og i går. Er så deilig å få brukt kroppen litt etter å ha sittet inne så altfor lenge å kun ha sett på tv, haha. 

Nå skal jeg ut å handle litt med mamma. Håper på å finne meg noen nye bukser og litt andre småting. Viser dere innkjøp senere hvis jeg kjøper noe. ♥

 

Lillesøsteren min Marthe og søsknebarnet mitt Ingrid!Søskenbarnet mitt Thea!
Hva har dere gjort så langt i ferien?

Skrevet 25.03.2013 kl.21:45. Ligger i kategorien Outfits

1


 

Har vært på hytta til farmor og farfar idag og tok en del bilder. Viser mer bilder senere, her er dagens antrekk!
Likte dere antrekket?

Skrevet 21.03.2013 kl.21:16. Ligger i kategorien Hverdag

4


Hei! Gjør så utrolig mye for tiden, så tenkte at jeg skulle komme innom og si hei og vise noen bilder fra instagram! Synes det er så gøy med instagram, legger ut masse bilder der utenom bloggen. Hvis dere vil følge meg så heter jeg Tonjelutch ♥
Har dere instagram?
 

Skrevet 17.03.2013 kl.22:09. Ligger i kategorien Teater

3


For ei helg det har vært! Har jo vært på teaterfestival og det har gått i ett. På lørdag kom vi tidlig til skolen vi skulle sove på, vi la all bagasjen der og skyndtet oss ned til kulturhuset for å få med oss åpningsstykket. Etter det var vi bare på kulturhuset og slappet av og snakket med folk og sånn, før det var klart for neste stykke. Slik holdt vi på egentlig hele dagen, så vi så altså ganske mange teaterstykker! På kvelden på lørdagen var det discotek. Vi pyntet oss litt og var der i en times tid før det var ferdig. Utrolig teit at discoteket varte så kort, akkuratt når vi kom måtte vi jo gå igjen! Jaja, vi hadde det utroolig morsomt hvertfall. I dag stod vi opp tidlig for å pakke all bagasjen og spise frokost. Vi så på tre forestillinger før vi måtte gjøre oss klare selv. Etter to timer med skifting til kostymer og sminking var det klart for premiere på forestillingen vår Askepott. Det var utrolig gøy å se at alt jeg og gruppa mi har gjort på så kort tid ble så bra som det ble. Stående applaus og mye skryt! Er så stolt av skuespillerne mine!

Lånte litt bilder av søskenbarnet mitt Ingrid. ♥
Askepott spilles av mitt skjønne søskenbarn som jeg låner bildene fra!


Takk for mange fine uker sammen! Utrolig stolte av dere ♥
 

Skrevet 14.03.2013 kl.22:55. Ligger i kategorien Hverdag

1


Hei dere! Ville bare innom å si godnatt egentlig. Har lagd middag til familien i dag, vært på teater og i bursdag. Med andre ord, gjort noe hele tiden! I morgen er det generalprøve på teateret og så blir det Stord tidlig på lørdag. Gleder meg sånn nå som jeg ser hvor bra gruppa mi har blitt! Vi skal ha generalprøven kl halv 8 på bleikemyr bydelshus. Kanskje noen av dere som bor i Hagesund vil komme? hoho, er gratis i hvertfall! :-)


Noen iPhonebilder av meg og fineste Hanna fra bursdagen i dag ♥

Sov godt fine lesere! 

Skrevet 13.03.2013 kl.17:58. Ligger i kategorien Outfits

2


Hei deree! Som alle vet er det jo veldig inn for tiden med nagler og sånt og jeg synes det er såå kult! Har en del forskjellige klær og sko med nagler, men nylig fikk jeg meg også en caps. Den er så perfekt! Den kan gjøre et helt enkelt antrekk fort til et veldig kult antrekk. Det går også an å stramme den bak, så den passer til alle.

Den er fra Lutch.no om noen skulle lure!

 Hva synes dere om klær, sko osv. med nagler?

Skrevet 12.03.2013 kl.15:30. Ligger i kategorien Hverdag

5


Åååh som jeg savner å ha ferie.. Er skolelei hele tiden, trenger ferie nå! Er heldigvis ikke så lenge til påskeferien ♥♥ Tenkte at jeg kunne legge ut noen bilder fra årets vinterferie for å friste dere litt med sol og varme. Var på Gran Canaria, mitt "andre hjem". Bodde der ett år (2011/2012) med familien min for de som ikke visste det! Likte dere bildene?

Skrevet 11.03.2013 kl.15:03. Ligger i kategorien Outfits

6


Hallo fine folk!!
Nå har jeg akkuratt vært ute og tatt noen bilder av dagens antrekk. Det er så fint vær for tiden! Blå himmel og sol, men veeeldig kaldt. Så lenge det ikke regner er jeg fornøyd egentlig.
I dag har jeg ingen spesielle planer, må sikkert bare øve litt til matteprøve som vi skal ha på onsdag. Det er jo alltid noe å øve til, dessverre. Hadde hatt lyst å finne på noe ute, men hva er det å finne på ute når det er så kaldt da? Jaja, snart sommer! 

Likte dere antrekket?

Skrevet 10.03.2013 kl.18:13. Ligger i kategorien Teater

4


Åh, er så glad nå! Fikk hjelp av en søt jente til å fikse designet, så nå er alt ferdig. :D Super klar for å begynne å blogge skikkelig igjen! 

Uansett, jeg går på teater og er regissør for ungdomsgruppa på Haugesundscenen. Denne helgen har egentlig gått i ekstraøvelser på teateret fordi vi skal på teaterfestival på Stord neste helg. Først skal vi ha generalprøve med litt publikum på fredag og så drar vi til Stord tidlig på lørdag. Gleder meg utrolig mye til Stord! Er utrolig stolt av gruppa mi og overrasket over hvor mye vi har klart på så kort tid som vi har hatt. Noen andre som liker teater eller har vært på teaterfestival før?

To bilder av meg og venninna mi Ema fra en teaterøvelse ♥
Skrevet 08.03.2013 kl.12:53. Ligger i kategorien Hverdag

2


Hei!

Jeg har nettopp lagd denne bloggen hvor jeg vil blogge om min hverdag og ting som interesserer meg. Har blogget på to andre blogger før, en alene og en med en venninne. Nå er jeg klar for å starte på ny alene! Har forressten litt problemer med designet..Headeren og sidebildet vises ikke alltid, noen som vet hvordan det kan fikses? Hadde satt stor pris på om noen kunne hjelpe :DHåper dere vil følge med her fremover!

 Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits