Skrevet 30.04.2013 kl.16:03. Ligger i kategorien Outfits

3
Bomberjacket
Bikbok Topp Primark Bukse Gina Tricot


Likte dere antrekket?

 

 

Skrevet 28.04.2013 kl.20:37. Ligger i kategorien Blogg

3


 

To fine blogger som er verdt å ta en titt innom! Synes begge to tar kjempefine bilder og blogger bra :D
Trykk på bildene for å komme til bloggene!

 

Skrevet 27.04.2013 kl.22:34. Ligger i kategorien Inspo

7


 

Husk at dere fortsatt kan melde dere på linkerunden HER
 

Hva synes dere om bildene?

 

 

Skrevet 26.04.2013 kl.14:09. Ligger i kategorien Blogg

11


Nå er det på tide med min første linkerunde! Kommer til å linke til to av de bloggene jeg liker best. Dette er hva du må gjøre for å delta:

♥ lik facebooksiden min HER

♥ kommenter dette innlegget med bloggnavnet dittJeg trekker vinneren på søndag en gang!

 

Skrevet 25.04.2013 kl.14:50. Ligger i kategorien Outfits

5Dette er gårsdagens antrekk da, men det gjør jo ikke noe! Hva synes dereee?

 

 

Skrevet 24.04.2013 kl.22:23. Ligger i kategorien Hverdag

0


Hei fine folk! I dag har jeg vært med kompisen min Even. Vi drakk oreomilkshake og hadde det like morsomt som alltid! Spilte til og med inn en sangvideo! Noen som vil se? Her er link til den hvertfall. 

Nå sitter jeg i senga mi og bare slapper helt av. Er veldig sliten og trøtt for tiden:( I tillegg til det har jeg vært halvkvalm i hele dag. Håper på å bli frisk til i morgen, har virkelig ikke tid til å være syk nå! 

Slenger med det første bildet jeg fant av meg og Even(og resten av gjengen) ♥♥


 God natt kjære lesere!


Skrevet 24.04.2013 kl.11:40. Ligger i kategorien Blogg

5


Pleier ikke å være så kreativ til å bruke kjoler på flere måter, for de er jo bare kjoler.. Men i går kveld dere, da satte jeg sammen fire forskjellige antrekk med samme kjole! Synes selv at alle antrekkene er fine på hver sin måte, men liker aller best det nederste. Må også få sagt at bildene er veldig stygge(eller heilt på tryne, som jeg vanligvis ville sagt), men jeg skylder på at det er første gangen jeg har et slikt innlegg!  

 

Favorittantrekket mitt med den fineste clutchen ♥


Hvilket antrekk likte dere best?

 


Skrevet 23.04.2013 kl.16:00. Ligger i kategorien Outfits

3


Det er såå travelt på skolen for tiden! Forskjellige lekser og prøver hele tiden.. Er så umotivert at jeg nesten ikke kommer meg opp om morgenen. Flere som har det slikt? Har ihvertfall tatt meg tid til å ta noen outfitbilder i dag! Ble med min beste Ema hjem fra skolen, så hun har tatt dem. Nå må jeg nesten hjelpe henne med å lage mat, før vi skal øve mer til naturfag. Vi blogges!

Helgens forestilling gikk greit forresten, om noen skulle lure! Var ikke så mangen som så på, men jeg håper at de som var der koste seg :D Lue, bukse BikBok Jakke H&M Bluse Vero Moda Spikebra Ebay Sko Bianco 


Likte dere outfitet?


Skrevet 19.04.2013 kl.15:56. Ligger i kategorien Teater

9


Hei! Tenkte bare å oppdatere kjapt nå, har egentlig ikke tid til noe i dag. Må bake cupcakes og marengs og så fikse meg til bursdag. Men jeg ville bare si at i morgen skal teatergruppa mi ha forestilling igjen. Så hvis du bor i Haugesund og har muligheten til å komme, er det bare å komme! :D Forestillingen blir på Hemningstad bydelshus, kl 3. Billettene koster 50 kr og kjøpes ved inngangen!
Ha en fin dag dere, så møtes vi kanskje på Hemningstad i morgen? :D

Skrevet 18.04.2013 kl.14:06. Ligger i kategorien Reiser

2


Familien min bestemte at vi bare skulle kjøre til Oslo pga mye tåke på Gardermoen som kunne føre til forsinkelser osv. Skulle jo egentlig tatt fly tilbake til Haugesund, men vi var så trøtte etter JB konserten at vi fant ut at vi bare skulle slappe av litt i Oslo og spise og sånt. Tante, onkel og søskenbarnet mitt Thea var også på konserten og skulle bli i Oslo dagen etter, så vi gikk ut og spiste med dem! 

Friday's ♥

En stk. sulten jente som venter på burger


Såå godt! 

Prøvde å ta noen antrekksbilder til dere, men mamma gjorde at jeg bare begynte å le eller snakke på bildene..

Skulle være litt fancy å drikke waynes coffee, men det var egentlig ikke så godt, haha:(


 

Hadde det veldig fint i Oslo hvertfall! Var greit å komme hjem også da, for se:


Jeg vant en konkurranse!! Fikk premien i posten veldig fort, så det var gøy. Det var forressten en instagramkonkurranse, dere kan lese mer om den her hvis dere vil!
Her er det jeg fikk i pakken:
 

Nå skal jeg spise middag å gjøre meg klar til teater. Er generalprøve i dag, så det blir spennende å se om skuespillerne fortsatt kan replikkene!
Vi bloggees! 

Skrevet 17.04.2013 kl.22:17. Ligger i kategorien Hverdag

2


Nå har jeg endelig kommet hjem fra Oslo etter en råbra konsert. Hadde det utrolig gøy, Justin er utrolig flink! Er veldig sliten nå så legger bare ut noen iPhone bilder fra turen og konserten. Var det noen andre som var der i går også, eller som skal senere?


Marthe, Thea meg og Hanne på vei bort til telenor arena!Mamma og meg ♥ rett før konserten!Alle som skal i morgen kan bare glede seg MASSE!!!

Skrevet 16.04.2013 kl.11:03. Ligger i kategorien Hverdag

6


Hei dere! Idag skal jeg på Justin Bieber konsert. Fikk billetter til jul av beste mamma og pappa, så hele familien drar sammen. Gleder meg masse! Vi skulle egentlig ta fly, men det er for mye tåke så derfor må vi kjøre...Snakkes i Oslo!


 

hvis dere vil ha mer oppdatering mens jeg er i Oslo så kan dere følge meg på instagram! Heter Tonjelutch. Ellers kan dere alltids like fanpagen min på facebook her ♥

Skrevet 14.04.2013 kl.19:26. Ligger i kategorien Hverdag

21


Hadde det såå gøy i går! Var opptatt med noe hele tiden, men det er jo det som er gøy. Etter at jeg hadde spist frokost gikk jeg rett på butikken for å kjøpe blomster som etterskuddsgave til mormor. Besøkte hun og morfar i en times tid eller noe før jeg gikk hjem og gjorde meg klar til kvelden. Ryddet litt rundt i huset og dekte på bordet osv! Kl 5 kom bestejentene mine, Ema, Emilie og Siri. Vi spiste taco og pavlovakake og så fikset vi oss sammen til vårball. Var ikke så mange andre vi kjente der, men var veldig gøy! Etter å ha vært på vårballet i rundt 4 timer, ble vi hentet og kjørt hjem til meg. Alle jentene overnatta, så det var koselig!Har dere hatt en fin helg?


Skrevet 12.04.2013 kl.20:36. Ligger i kategorien Hverdag

4


Heei! I skrivende øyeblikk sitter jeg hjemme med Siri og Hanna og ser på Idol. Vi skal ha en skikkelig kosekveld med masse godt! Chips, sjokolade og milkshake ♥ 

 Hva gjør dere i kveld?

 

Skrevet 11.04.2013 kl.22:49. Ligger i kategorien Reiser

5


Siden sikkert halve klassen min drar til London i morgen har jeg blitt så utrolig reiselysten i det siste! Vil bare ta meg noen dager fri fra skolen og ligge på stranden på Hawaii eller noe..Tipper flere føler det samme, eller?

Leste nettopp litt rundt på noen blogger og kom over et fint innlegg om Paris. Åh, jeg har vært i Paris to ganger før og fant ut at jeg er nødt til å vise dere litt bilder derfra. Hadde det så gøy!! Perfekt plass å dra til akkurat nå når jeg vil ha friii.
Tok egentlig ganske mange bilder i Paris, men fant ut at alle ligger på den gamle dataen min som jeg ikke får ladet..Derfor får dere bare litt iPhonebilder, men det får gå fint.

Busstur med mamma ♥


Eiffeltårnet!
 

Søskenbarnet mitt Ingrid og meg :D Klare for Disneyland!!Ingrid, søstrene mine Marthe og Hanne + meg!


Har noen av dere vært i Paris før?

Skrevet 11.04.2013 kl.07:23. Ligger i kategorien Hverdag

10


 

♥ SLAPPE AV

♥ være masse med Ema og Hanna før de drar på tidenes språkreise

♥ kose meg ute med mine aller beste venner

♥ fullføre alle tingene på bucketlisten jeg har sammen med bestevenn Siri

♥ dra på dagstur(er) til Stavanger og/eller Bergen

♥ ta masse fine sommerbilder

♥ dra til USA!!!!


(Collage lånt fra min kule venn June)


Hva er deres planer for sommeren 2013?


Skrevet 10.04.2013 kl.16:28. Ligger i kategorien Inspo

13


Heii! I dag har jeg lånt klær av den yngste lillesøstera mi faktisk. Bare genseren da, men rart at den passer til meg når jeg er 4 år eldre? haha. Synes hvertfall den er utrolig kul, men vet ikke helt hvor den er fra, troor kanskje det er h&m! 

Så til overskriften. Hadde tenkt å ha "pluss" som overskrift på innlegget, men så kom jeg på at det ligner jo litt på kors også..Så etter å ha spurt flere venner(haha) om hva de trodde det var, fikk jeg et tips av min beste Ema om at jeg bare måtte ha begge deler i overskriften. Men hva synes dere da, er det kors eller plusstegn?Ha en fin dag videre fine lesere ♥

Skrevet 09.04.2013 kl.16:28. Ligger i kategorien Outfits

7


Er utrolig lite kreativ når det kommer til klær for tiden.. Brukte sikkert en time i går på å sette sammen dagens antrekk! Jaja her er det hvertfall:Skinnjakke H&M Bukse BikBok Topp Zara Sko Bershka


Hva synes dere?


Skrevet 07.04.2013 kl.11:45. Ligger i kategorien Inspo

5


 

Satte sammen en liten kollage i går kveld med bilder av ting som har inspirert meg mye denne uken. Tror jeg skal begynne å lage et slikt innlegg en gang i uken fremover! :D

Military, studs and stripes, coloured hair and galaxy ♥
Skrevet 06.04.2013 kl.14:07. Ligger i kategorien Hverdag

2


Hadde det utrolig hyggelig i går hos Ingrid. Vi var ikke så mange, men det var gøy å bare kose oss sammen de som var :D Tok bare tre bilder med kameraet, hehe. Så de siste er lånt fra iphonen til Christine!

Vi spiste en dritgod pastasalat!


Herlige bursdagsbarnet, Ingrid ♥
Christine og Marie

Meg, Ema og AnnaI dag er jeg nødt til å øve til prøve som vi skal ha på mandag.. Skal ha teoriprøve i gym, så er dessverre veldig mye å lære. Jaja, ha en fin dag videre dere!

Skrevet 05.04.2013 kl.18:47. Ligger i kategorien Hverdag

4


Nå har jeg akkuratt fikset meg ferdig til bursdag. Skal feire Ingrid, en av mine beste jenter i klassen! Hun er helt herlig og crazy, så det blir nok utrolig gøy. :D 

Ema og meg ♥ 
 
 

Hva skal dere i kveld?

DIY

Skrevet 05.04.2013 kl.07:12. Ligger i kategorien DIY

5


Hei! I går ryddet jeg i klesskapet mitt og fant en del gamle klær som jeg skal prøve å fikse på. Begynte faktisk allerede i går kveld med et av plaggene. Synes det ble utrolig kult, i tillegg til at det var enkelt å lage! Kommer sikkert flere innlegg om andre ting senere, men nå får dere hvertfall se mitt første prosjekt.

Du trenger:
En dongerijakke
En gammel topp/tøystykke med stort mønster på foran
Små nagler
Saks 

Jeg startet med å klippe av armene på dongreijakka slik at den ble til en vest. Hvis du ikke vil lage vest av jakka kan du droppe å klippe av armene, for det blir jo en ny jakke uansett! Etterpå fant jeg frem tøystykket med mønsteret på. Jeg hadde allerede klippet av en del av mønsteret til en gammel topp, så da var det bare å feste den på. Man kan jo alltids sy den på, men siden jeg verken kan sy eller har symaskin måtte jeg være mer kreativ. Derfor festet jeg tøystykket med nagler! Elsker jo nagler, så det gjorde ingenting. Etter å ha festet på en del nagler var den ferdig! Den ser forressten mye finere ut på enn på bildene, hehe. Her er resultatet:


 Hva synes dere? :D

Skrevet 04.04.2013 kl.14:24. Ligger i kategorien Outfits

14
Galaxy genser, caps Ebay Kragetopp Blanco Bukse Gina Tricot Sko Primark Armbånd Random butikk i syden


Likte dere det?

Skrevet 03.04.2013 kl.11:23. Ligger i kategorien Photoshoots

9


Tok noen bilder med lillesøstera mi for en god stund siden så tenkte å legge noen av dem ut! Noen som vil se noen av lillesøsteren min også?

 Likte dere bildene?

Skrevet 02.04.2013 kl.16:30. Ligger i kategorien Outfits

10


Ah, sommervær! Sol og blå himmel, utrolig deilig. Har savnet så fint og varmt vær, derfor tok jeg på meg shorts og fargerike klær. Elsker fargekombinasjonene i dagens antrekk!
Solbriller, bomberjacket BikBok Shorts Pull&Bear Ballerinas Primark Armbånd Zara

 

Hva synes dere?


Skrevet 01.04.2013 kl.19:31. Ligger i kategorien Konkurranser

3


Gratulerer til Anne Siri! Du får dekselet tilsendt i posten så fort som mulig :DTakk til alle som deltok ♥

Skrevet 01.04.2013 kl.13:18. Ligger i kategorien Hverdag

9


Hadde en utrolig koselig kveld i går! Fikk besøk av tre av mine aller beste venner Ema, Siri og Even. Vi koste oss med cake pops og brus mens vi snakket og så på tv. Ble litt sent etterhvert så det endte opp med at jeg fikk overnattingsbesøk også, men det er jo bare gøy. Jeg og Ema tok litt bilder ute før de andre kom, men det var for mørkt så bildene ble ikke fine..Tok litt bilder inne når de andre kom da som dere ser under!

Må også få sagt at det er utrolig kult at så mange har blitt med på konkurransen min! Det går fortsatt an å være med, trekker ikke vinneren før sent i kveld. Her er direktelink til innlegget! Mine fine venner ♥ Siri, Even og Ema


Ha en fin dag videre!Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits