Skrevet 31.05.2013 kl.14:07. Ligger i kategorien Hverdag

11Hei dere! Har hatt en sinnsykt bra dag i dag! Vi hadde ingen lærere på skolen i dag av forskjellige grunner, så derfor fikk vi på en måte fri. Vi måtte se en film de to første timene da, men etterpå bestemte vi oss for å dra til Eivindsvannet. Vi grillet masse god mat og badet og bare koste oss. Kjempe gøy at (omtrent) hele klassen ble med! Vi var ikke helt heldige med været, med tanke på at det var overskyet, men så lenge det ikke regner så er jeg fornøyd. Og jeg har jo gått i shorts i hele dag i tillegg til å ha badet, så det betyr vel at sommeren er her :D Tok forressten ingen bilder der, men vet at noen av de andre jentene gjorde det. Hvis dere vil se bilder kan jeg sikkert låne fra de andre!

Nå skal jeg slappe av i noen timer, er sykt sliten etter skoledagen. Senere skal jeg til byen med Emilie. Håper på å finne noen nye bikinier! Har dere noen planer for dagen da? 

 Skrevet 29.05.2013 kl.15:38. Ligger i kategorien Outfits

13Tok selvfølgelig på meg alt for varme klær i dag, så etter at jeg tok disse bildene skiftet jeg med en gang til lettere klær. Herlig at det er sol og varmt i dag da!

Skinnjakke H&M Genser Gina Tricot Smykke Bukse Bikbok Sko Primark


Hva synes dere om dagens antrekk?


Skrevet 28.05.2013 kl.14:55. Ligger i kategorien Gran Canaria

9Savner Gran Canaria utrolig mye. Av og til skulle jeg ønske jeg fortsatt bodde der og fremdeles kunne være med mine tre gode venner Siva, Kristine og Celine hver dag. Bildene under er jeg utrolig fornøyd med, elsker alle sammen! Det er Kristine som har tatt dem (hun er sykt flink fotograf!!!). Jeg fikk tre av bildene fra denne shooten rammet inn til bursdagen i fjor av Kristine. Det er sikkert den fineste bursagsgaven jeg noen gang har fått! Minne for livet!

Kristine, Siva, Celine og meg ♥

Hva synes dere om bildene?
 

Skrevet 27.05.2013 kl.16:32. Ligger i kategorien Innkjøp

14Kort topp fra Bikbok


Kjole fra H&M 

 

Hva synes dere? ♥


Skrevet 26.05.2013 kl.14:37. Ligger i kategorien Hverdag

10Hadde en super koselig kveld i går med noen av mine herlige venner. Jeg har bestemt meg for å være sunn frem til jeg reiser til USA, så da ble det masse god frukt i går kveld!
Nå skal jeg snart lage taco til familien etterfulgt av trening. Ha en fin dag alle sammen. ♥
 

Skrevet 25.05.2013 kl.15:21. Ligger i kategorien Hverdag

2


Hei! Tenkte jeg skulle vise dere alle veskene mine, men dum som jeg er glemte jeg å ta bilde av den ene veska jeg har..Har liksom bare mange lommebøker og clutcher og sånne småvesker. Men jeg tok bilde av de da, så dere får se de!

Lommebok fra random butikk på Kreta

Supersøt lommebok fra Primark

Clutch fra Accessorize 

Clutch som jeg ikke husker hvor er fra..

Clutch fra Glitter

Liten veske fra Primark

Liten veske fra Stradivarious

Clutch fra Glitter

Fvaoritten min, fra Zara ♥
Har dere en favoritt? :D

Skrevet 23.05.2013 kl.21:21. Ligger i kategorien Hverdag

4I dag hadde lillesøstera mi avslutning med klassen sin på landet. De skulle grille der, så jeg og venninna mi Siri ble med fordi vi elsker grillmat (synd for Siri at hun er veggis). Vi var heldige med været og fikk sool! Er så herlig når man ikke trenger å kle seg med ti lag for å ikke fryse!


Har dere hatt en fin dag i dag?

 

Skrevet 22.05.2013 kl.16:28. Ligger i kategorien Outfits

7


Skulle egentlig være flink å ta fine antrekksbilder til dere, men så kom regnet. Det pøsregner ute og er øverskyet, så jeg bare tok noen bilder inne heller!
Topp BikBok Bukse Gina Tricot Jakke h&m

Hva synes dere om dagens antrekk?

Skrevet 19.05.2013 kl.20:12. Ligger i kategorien Hverdag

11Har hatt en fantastisk dag i dag! Det er helt sykt at det er så fint vær, føles som en drøm! Har vært ved Uradalsvannet og grillet og badet sammen med fire herlige jenter. Vi dro i totiden i dag tidlig og dro hjem for en timestid siden. Har hatt sol heele tiden og solen er der fortsatt. Livet er herlig!
Er det sol hos dere også i dag?


Skrevet 19.05.2013 kl.12:39. Ligger i kategorien Hår

5


For rundt en uke siden bestilte jeg Revlon professional nutri color creme fra Ebay. Det er en slags hårfarge som man tar i håret for å få mer farge i det. Jeg har jo lilla-rødt hår, men det er en farge som dessverre går veldig fort ut av håret. Derfor tenkte jeg å prøve denne kremen for å se om det ble litt mer liv i håret, haha. Det står på pakken at det går ut av igjen etter en eller to dusjer, så det er ikke ordentlig hårfarge. Er mer som en slags kur. Så etter en uke for eksempel så kan man jo ta det i på nytt.

Jeg prøøvde å ta før og etter bilder til dere, men de ble altfor dårlige pga lyset. Har prøvd å sette sammen litt forskjellige bilder da så dere kan se forskjellen. Siden jeg har så mørk farge så er det ikke verdens største forskjell, men man kan se det! Jeg hadde mye brunere farge før, nå er det blitt mer lilla-rødt igjen.

 
Har noen av dere prøvd Nutri color creme før? Og ble dere fornøyde?

 

Det er helt sykt fint vær i Haugesund, så nå skal jeg ut å grille og bade med en herlig jentegjeng! Blogges senere :D

Skrevet 18.05.2013 kl.21:05. Ligger i kategorien Hverdag

6


I dag har været vært heelt fantastisk, så det kunne ikke passet bedre at vi tok oss en tur på landet. Vi koset oss masse med taco, sol, is og ikke minst båt-kjøring.shorts fra bershka og t-skjorte fra ginatricot

Hvordan har dere tilbrakt denne flotte dagen?


Skrevet 17.05.2013 kl.23:25. Ligger i kategorien Hverdag

4


Gratulerer med dagen fine lesere! Jeg har hatt en kjeeempefin dag og nå er jeg så trøtt at jeg bare vil legge meg. Har redigert litt bilder fra i dag da så jeg bare legger dem ut nå. ♥

 

Har dere hatt en like fin 17. mai som meg?

 

 

BL17HURRA

Skrevet 16.05.2013 kl.16:09. Ligger i kategorien Hverdag

10


Heei! I dag er mamma og pappa på noe møtegreier med jobben i Stavanger. Jeg og søstrene mine ble derfor invitert på middag hos mormor og morfar. Kjempe koselig! Vi fikk verdens beste hjemmelagde vårruller og ris med egg. Og jordbær med fløte til dessert ♥


Bildene av desserten minner meg skikkelig om 17. mai! Har hatt skikkelig 17. mai følelse ganske lenge nå, gleder meg kjempe mye til i morgen! Skal gå i både barnetoget sammen med venner og i folketoget sammen med teateret. Har aldri gått i folketoget før faktisk, så blir gøy å gjøre det for første gang sammen med teatergruppa mi! Nå må jeg bare fikse noen siste småting klart til i morgen og så er det bare å sove og hoppe i bunaden. Jippi! Flere som gleder seg til i morgen? :DSkrevet 15.05.2013 kl.16:00. Ligger i kategorien Musikk

12


 

 

 

Jeg er en ekte haugesunder. Jeg elsker alt som har med denne byen å gjøre. Jeg elsker Haugesundsk. Og til slutt, jeg elsker Vamp! Jeg pleier ikke å høre på sangene deres så ofte i og med at søstrene mine bestemmer at det enten er JB eller 1D som skal bli spilt i bilen, men før jeg legger meg hører jeg alltid på disse tre sangene over her. Disse er noen av de fineste sangene jeg vet om og jeg tror at en stor del av grunnen til det er at sangene er på Haugesundsk. Hør på sangene!

 


Skrevet 14.05.2013 kl.21:40. Ligger i kategorien Outfits

12Topp NewYorker Blazer, sko Bershka Bukse Bikbok 

Bedre sent enn aldri, eller hva? Likte dere det? ♥


Skrevet 13.05.2013 kl.16:52. Ligger i kategorien Hverdag

8


Hei dere! Har ikke klart å komme innpå bloggen før nå, tror det er noen problemer med blogg.no? Jaja, er jo inne nå så det er vel over! Nå skal jeg på trening med lillesøstera mi. Vi skal på spinning og kanskje ta litt styrke etterpå. Må kjøpe meg en ny treningstights først også, så vi må gå litt tidlig. Som betyr nå, haha, vi blogges! Hva gjør dere på i dag? ♥Skrevet 11.05.2013 kl.14:37. Ligger i kategorien Blogg

10


SheInside er en nettbutikk som selger klær, og gud så mye fint de har! Kunne ha kjøpt så utrolig mye der om jeg hadde hatt råd,haha. Siden de har så mange forskjellige kule ting, tenkte jeg å vise dere noen av favorittene mine. Kunne ha tatt med såå mye mer her, men har begrenset meg til fem plagg i hver kategori.

 Nr. 1 HER Nr. 2 HER Nr. 3 HER Nr. 4 HER Nr. 5 HER

 

 
Nr. 1 HER Nr. 2 HER Nr. 3 HER Nr. 4 HER Nr. 5 HER

 

 Nr. 1 HER Nr. 2 HER Nr. 3 HER Nr. 4 HER Nr. 5 HER

 Nr. 1 HER Nr. 2 HER Nr. 3 HER Nr. 4 HER Nr. 5 HER 

 

Nr. 1 HER Nr. 2 HER Nr. 3 HER Nr. 4 HER Nr. 5 HER

 

Har noen av dere kjøpt noe fra SheInside før? Og hva synes dere om nettbutikken?


Skrevet 10.05.2013 kl.15:55. Ligger i kategorien Hverdag

2


Heii! I dag har jeg fri og det er helt herlig! Har hatt en sykt sløvedag til nå, men klarte endelig å stå opp for å fikse meg litt. Skal nemlig på Amanda med venninna mi Ema! Som vanlig regner det her i Haugesund noe som er sykt irriterende siden vi må gå til bussen. Det er jo ikke så langt, men når man får krøllete hår av en dråpe regn er det vedig kjipt. 

Nå har vi nettopp spist mammas beste pastasalat og er klare til å gå. Senere i kveld blir det idolfinale, gleder meg masse! Flere som følger med på Idol?

 


Ha en fin fredag!

Skrevet 09.05.2013 kl.12:07. Ligger i kategorien Outfits

2


Her er hva jeg hadde på meg på konserten på tirsdag!
Bomberjacket Bikbok Bluse VeroModa Bukse GinaTricot Spikebra Ebay Armbånd Zara Belte, ballerinas Primark

 

Hva synes dere? ♥

 

 

Skrevet 08.05.2013 kl.18:24. Ligger i kategorien Hverdag

4


Jeg har vært så opptatt hele forrige helg at jeg rett og slett har glemt å fortelle dere det, men jeg var ihvertfall på One Direction konserten i går! Det var helt fantastisk! Har hørt at de har fått dårlige terningkast i andre land og at folk har synest at de har sunget surt osv, men jeg synes alt var dritbra. Det eneste som var litt kjipt for meg var at vi satt sånn ca. heelt bakerst. De som satt foran oss stilte seg oppå stolene, så vi så jo nesten ingenting. Men er utrolig takknemlig for at jeg i det hele tatt fikk være der, var jo dritbra stemning! Harry, Liam, Niall, Zayn og Louis må være noen av de beste guttene som finnes. Skal helt klart dra på flere av konsertene deres, og da skal jeg sitte helt forrerst!!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Var noen av dere på konserten? :D


Skrevet 05.05.2013 kl.22:21. Ligger i kategorien Hverdag

1


I går, i dag og i morgen er jeg rett og slett nødt til å sitte hjemme hele dagen for å øve på matte. Skal ha heldagsprøve på tirsdag og jeg må få en grei karakter! I går og i dag øvde jeg sammen med venninna mi Emilie, så selvom matten er forferdelig er det litt bedre når hun er her i tillegg. Nå trengte jeg å gjøre noe annet enn matte, derfor fant jeg frem noen bilder fra i fjor sommer. Gleder meg noe helt sykt til ferien, har ikke ord! Skal bli helt heerlig å legge fra seg alt skolestress for en god stund.

Har laget noen slags kollasjer til dere med forskjellige bilder. Bildene er tatt i Norge og på Gran Canaria, men alle er fra rundt sommerferien.


Hva synes dere om bildene? :D

Skrevet 02.05.2013 kl.13:45. Ligger i kategorien Hverdag

6


Hei fininger! I dag hadde vi heldagsprøve i engelsk som betyr at vi sluttet tidlig. Har ingen anelse på om det gikk bra eller dårlig, men satser på at det gikk greit. Er veldig deilig å ha sånne heldagsprøver egentlig, for da slipper vi alle andre fag,haha. 

Nå har jeg besøk av Ema og vi skal øve til geografiprøve som vi har i morgen. Er jo noe heele tiden:( Skal på styremøte med teateret i kveld også, så da får jeg heldigvis litt pause fra skole og øving.


 

Har dere hatt en fin dag så langt? ♥


Skrevet 01.05.2013 kl.13:01. Ligger i kategorien Hverdag

7


Som dere ser har jeg en del deksler, haha. Føler meg ganske bortskjemt når jeg ser på bildet over, men når pappaen din eier nettbutikk med deksler så er det vel ikke så rart? Har fått de fleste til bursdagen i fjor og noen har jeg kjøpt selv. Hvis noen har lyst på nye deksler er det bare å sjekke ut butikken til pappa HER. Finnes deksler til de fleste andre mobiler også i tillegg til andre småting!   
Hvilket deksel likte dere best?
Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits