Skrevet 30.06.2013 kl.17:34. Ligger i kategorien Outfits

12
Topp Bikbok // Skjørt H&M // Veske Stradivarius // Sko Primark


Hva synes dere om dagens antrekk?

Skrevet 30.06.2013 kl.10:34. Ligger i kategorien Reiser

9


Ååh, for en dag vi hadde i går! Shopping, fint vær, god mat og konsert på Gröna lund. Vi shoppet hele dagen før vi gikk tilbake til hotellet en liten tur for å slappe litt av. Etter det hadde vi egentlig ingen spesielle planer, utenom å spise middag. MEN, siden jeg følger Eric Saade på instagram, fant jeg ut at han skulle synge på Sommerkrysset på Gröna Lund. Vi bor ikke langt unna Gröna Lund så vi dro selvfølgelig dit! I tillegg til Eric Saade var også Margaret Berger og Oscar Zia der. Super gøy!! 


Oscar♥♥


Sykt bra bilde da XDXD haha, Ingrid vinket samtidig som hun tok bilde så hun klarte ikke å holde kameraet i roNå har vi akkuratt spist frokost og holder på å fikse oss. Etterpå skal vi ta taxi til Skansen. Vi skal på Barnens allsång på skansen! Oscar Zia skal opptrå der også, og siden jeg er stor fan av han blir jo det kjempe gøy! Vi blogges senere fine lesere ♥

Skrevet 29.06.2013 kl.17:44. Ligger i kategorien Reiser

4Noen bilder fra dagen vår i dag! Har hatt det kjempefint her i Stockholm og kjøpt mye gøy, wihu! Nå skal vi ut å spise, så jeg må løpeee

Skrevet 28.06.2013 kl.22:10. Ligger i kategorien Outfits

6


Etter en hel natt med buss og maaasse tog kom vi endelig frem til Sverige! Alle var veldig slitne og sultne når vi hadde funnet hotellet, så vi fikset oss litt og gikk rett ut for å spise. Endte opp på en helt grei kina restaurant. Etter det gikk vi litt rundt og kikket i byen. Det meste av butikker var jo stengt da, men det var koselig uansett!

Her er kveldens antrekk:Jakke H&M // Topp Gojane.com // Skjørt Vero Moda // Clutch Zara // Sko Primark


Likte dere det?

Skrevet 27.06.2013 kl.18:07. Ligger i kategorien Hverdag

10


Hei dere! Nå sitter jeg og pakker og gjør alt klart til Sverigetur! Skal dra dit med farmor, lillesøster og søskenbarnet mitt Ingrid. Blir kjempe koselig! Gleder meg masse. :D Vi skal ta nattbuss til Oslo i natt og så tog videre til Sverige, så vi er fremme i fire tiden i morgen. Skal være i Sverige frem til mandag ettermiddag, så det blir ikke så altfor lenge. Vi har en del planer og jeg gleder meg såå mye at jeg bare vil dra nå! Tror jeg tar med maccen, så regner med at det blir litt oppdateringer her!

Marthe og Ingrid♥
 Noen andre som skal til Sverige i sommer?

Skrevet 26.06.2013 kl.13:52. Ligger i kategorien Photoshoots

12
Hva synes dere om bildene?

Skrevet 25.06.2013 kl.17:53. Ligger i kategorien Hverdag

7


Nå sitter jeg og Emilie med hver vår mac på fanget og redigerer bilder. Jeg er kjempe fornøyd! Tror det ble maange fine! Legger sikkert ut noen av bildene i morgen, men til nå får dere bare noen "behind the scenes" bilder.
Hva har dere brukt denne fine dagen til?


Skrevet 25.06.2013 kl.12:43. Ligger i kategorien Hverdag

1


De siste dagene har det vært overskyet og jeg har vært forkjølt. Er ikke helt frisk enda, men har liksom ikke orket å gjøre noe de siste dagene. Har bare vært med venner inni mellom og litt forskjellig i tillegg til å hatt overnatting av Rebecca to netter på rad. Vi har sett så mye på tv! Har jo nesten ikke gjort annet enn å se på tv, men hallo, med honey boo boo på skjermen blir man vel aldri lei? Haha, som jeg ler av det programmet! 

I dag er det heller ikke så fint vær, men det var meldt sol så jeg og Emilie skal ut å ta bilder! Både jeg og hun har nettopp begynt med lookbook så da trenger vi noen nye bilder å poste der. Har noen av dere lookbook? Isåfall så kan dere følge, eller bli fan av meg, HER ♥ Jeg er ikke helt inn i det enda, men det virker veldig gøy! Man poster bare sine egne antrekksbilder og man kan fan'e andre for å se deres antrekk. En supersmart side hvis man trenger inspirasjon! :DSkrevet 21.06.2013 kl.23:28. Ligger i kategorien Konkurranser

16


Akkuratt nå har Lutch.no en konkurranse som går ut på at alle som følger Lutchofficial på Instagram er med i trekningen av valgfritt deksel! Lutch.no har super mange fine deksler til mobiler som iPhone, Nokia, Sony Ericsson, HTC, Samsung og Huawei. Altså er det stor sannsynlighet for at de har deksler til mobilen din!

For de som vil doble vinnersjangsen: Del denne statusen og kommenter at du har delt! Vinneren trekkes 23.06.13 og publiseres både på Facebook og Instagram! 

Lutchofficial er en helt ny bruker, men her er de bildene som har blitt lagt ut på instagramen til nå:


Noen som skal være med i konkurransen? :D

 

Skrevet 21.06.2013 kl.15:49. Ligger i kategorien Innkjøp

13


Kjøpte meg to fiine herligheter på byen i dag, begge på salg. Jeg er sikkert ikke den eneste som elsker salg? Alt er jo så mye billigere! Kjøpte den svarte genseren for 50kr(!!) og toppen var på halv pris, så det ble 175kr.

Prøvde å ta noen bilder til dere, men siden den svarte genseren er sånn uten skuldre, så var det ikke så lett.(Den er forressten mye finere på!) Ble vel helt greie bilder da og jeg kommer til å vise dem på en annen gang i antrekk!
Likte dere innkjøpene?
 

Skrevet 20.06.2013 kl.23:58. Ligger i kategorien Outfits

15


Det er kanskje litt sent å poste dagens antrekk nå, men har rett og slett ikke hatt tid til å redigere bildene før nå. Har gjort noe i hele dag, åh som jeg elsker ferie!! Må på skolen i morgen da for å få vitnemålet og sånt, men begynner ikke før kl 11 så det går fint. Det er sånn prikke-dag(salg og mye gøy i byen) i morgen også, så jeg regner med at jeg drar dit med noen venner etter skolen. Herliig!


Blazer og topp Primark // Veske Stradivarius // Bukse Gna Tricot // Sko ?(Converse)

Hva synes dere om dagens antrekk?


Skrevet 19.06.2013 kl.02:33. Ligger i kategorien Inspo

29


Jeg er helt hekta på instagram og eelsker å poste bilder der! Har veldig lyst å følge flere der, men jeg liker best profiler som er inspirerende når det kommer til mote, antrekk og sånt. Også profiler med fine bilder av god kvalitet! Legg hvertfall igjen brukernavnet ditt, så jeg kan sjekke ut profilen din! Kommer til å like en del bilder, eller følge deg!

Kanskje jeg kan lage et innlegg senere med de beste instagramprofilene jeg følger, hvis dere vil det? Er jo alltid gøy å sjekke ut nye profiler! 


Min instagram er Tonjelutch om noen vil følge meg ♥

Skrevet 17.06.2013 kl.14:50. Ligger i kategorien Hverdag

12Hadde det kjempefint med disse herlige jentene i familiebursdagen i går. Får skikkelig god sommerfølelse av disse bildene! Eller hva synes dere?♥

Skrevet 16.06.2013 kl.20:22. Ligger i kategorien Outfits

7I dag har jeg vært i bursdag til mine fine søskenbarn! Spiste litt for mye kaker og koste oss. Vi tok en del bilder ute, tenkte jeg kunne vise de i et annet innlegg i morgen! Det var veldig fint vær i dag så jeg brukte sjangsen til å ta på meg noe sommerlig. Åh, som jeg elsker sol og sommer!!Topp fra Bikbok // Skjørt fra New Yorker // Ballerinas fra Primark


Hva synes dere om antrekket? :D

Skrevet 15.06.2013 kl.20:11. Ligger i kategorien Hverdag

5


I går dere, så hadde jeg seriøst lykkedag! Vi kunne jo ha blitt trekt opp til muntlig eksamen, og jeg hadde gruet meg veeldig mye. Var så UTROLIG lettet når jeg ikke kom opp! beste følelsen i hele verden! I tillegg så hadde jeg jo bursdag i går, så det var bare tidenes bursdagsgave å slippe eksamen, hoho! Jeg koste meg masse i går, ble med ei venninne på byen i et par timer etterfulgt av familiemiddag på Egon. Også var jeg med mine to herlige venninner Rebecca og Ema på kvelden. Super koselig og ikke minst morsomt, som alltid! :D

I dag har jeg hatt familiebursdag. Mye god mat og koselig som alltid. Skal forressten i familiebursdag til søskenbarna mine i morgen også! Føler at hele familien har bursdag i sommermånedene for det er alltid så mye kaker og familiebursdager i juni, haha. Nå skal jeg hvertfall slappe av litt før jeg sikkert finner på noe med noen venner. Har dere planer for kvelden?  


Topp fra Zara // Skjørt fra H&M

Likte dere bildene?
 

Skrevet 13.06.2013 kl.22:01. Ligger i kategorien Hverdag

7


Hei! Jeg hadde det kjempe gøy på klassefesten i går. Vi grillet masse god mat, spilte forskjellige spill og bare koste oss skikkelig! Overnattet jo hos ei jente i klassen etterpå, det var også koselig. Vi var veldig trøtte når vi kom til henne da, men det betyr vel bare at vi hadde det gøy hos Synnøve. :D

I dag tidlig ble jeg og Ema hentet av mamma og når jeg endelig kom hjem bare hoppet jeg i dusjen med en gang. Har jo alltid planer så det var bare å fikse seg med en gang for å dra ut å spise med min herlige jentegjeng. Vi spiste på Samson på kaien, super koselig og drit god mat!!Nå skal jeg lese litt blogger og forskjellig før jeg skal få meg en god natts søvn før morgendagen. Vi får vite om vi kommer opp i muntlig eksamen i morgen, så dere må gjerne be om at jeg ikke kommer opp i noe..har forressten bursdag i morgen også, så det passer veeldig dårlig å komme opp i eksamen nå! Huff, får bare se hvordan det går i morgen!
God natt mine fine lesere ♥

Skrevet 12.06.2013 kl.15:42. Ligger i kategorien Hverdag

6


Hei fine lesere! Ville bare innom for å si at i idag skal jeg på klassefest hos ei søt jente i klassen som lot oss få komme på besøk hos henne. Vi er jo ganske mange, så tusen takk til Synnøve som lar oss få komme ♥ Vi skal grille og kose oss og noen av oss, blandt annet jeg, skal også overnatte der inne til i morgen. Kommer til å bli kjempe gøy, har gledet meg lenge til dette nå! :D Vi er dessverre ikke så heldige med været, men det stopper ikke oss i å ha det gøy hvertfall!

 

Giraa! haha

 

Håper dere får en fin onsdag videre, så oppdaterer jeg når jeg er hjemme igjen!
 

Skrevet 08.06.2013 kl.21:19. Ligger i kategorien Hverdag

8
Ser dere hvem vi har kledd oss ut som?Skrevet 08.06.2013 kl.13:01. Ligger i kategorien Musikk

1Hei fine lesere! Tenkte å lage et nytt musikkinnlegg, er en stund siden sist! Nå for tiden er jeg helt hekta på LidoLido, han er såå flink! Har alltid likt musikken hans, men av en eller annen grunn har jeg ikke hørt på alle sangene hans før for noen dager siden. Hadde kanskje hørt to-tre sanger, men nå har jeg hørt hele albumet hans Pretty girls  grey sweaters, og jeg digger det! Og så er det jo litt kult at han er fra samme by som meg, haha. Favorittsangene mine fra albumet er Comfortable, Different, Turn up the life, Make the world go round, Hey girl, All this time og I'm not a rapper. 
Har lagt med hele albumet hans under her, jeg anbefaler alle å høre på sangene!
 

 
Bilder fra bursdagen jeg hadde i går kommer senere i dag!

Skrevet 07.06.2013 kl.11:07. Ligger i kategorien Hverdag

4


Hei kjære lesere!
Jeg har jo bursdag neste fredag, men jeg feirer den i kveld. Herlig at jeg har fri nå, for da har jeg god tid til å fikse alt! Må rydde, dekke på bordet, bake, fikse meg osv. Skal forressten ha temabursdag! Hadde bryllup som tema sist gang, haha, det var veldig gøy! Jeg elsker å kle meg ut, så jeg måtte slå til med et bra tema i år også. Prøvde å finne noe annerledes som ikke allerede har vært, så da ble temaet kjendisgutt/mann. Tror det kommer til å bli utrolig morsomt! :D

Slenger med noen bilder fra fjorårets bursdag! Som dere ser tar vi slike temafester veldig seriøst. Haha, elsker det!

Hva synes dere om bursdager med tema?
 

Skrevet 05.06.2013 kl.22:55. Ligger i kategorien Hverdag

10Denne dagen har jeg ventet så utrolig lenge på! Ah, endeliiig, sommerferie! Det må være den beste følelsen i verden. Dessverre kom jeg ikke opp i skriftlig eksamen, som betyr at jeg kanskje kommer opp i muntlig..Må på skolen den 14.juni (bursdagen min,hehe) for å sjekke om jeg kommer opp. Jeg er så skolelei nå at jeg ber om å ikke komme opp! Hadde vært så utrolig kjipt! Jaja, har fri frem til neste fredag, så det er herlig uansett! :D

Når jeg tenker meg om så er det faktisk bare 38 dager(!!!!) til jeg reiser til USA sammen med familien. DET gleder jeg meg til, kommer til å bli helt fantastisk! Kan sikkert lage et bedre innlegg om hvor i USA jeg skal og sånn, men akkuratt nå slenger jeg bare med en weheartitcollage med bilder fra NY og LA, to av plassene vi skal besøke. ♥

 

Har noen av dere også fått sommerferie?

Skrevet 04.06.2013 kl.16:44. Ligger i kategorien Outfits

14
Caps Ebay // Blazer Bershka // Topp Bikbok // Shorts Pull&bear // Sko Primark


Hva synes dere om dagens antrekk?

Skrevet 03.06.2013 kl.14:06. Ligger i kategorien Hverdag

14
Hva synes dere om bildene? ♥
 

Skrevet 02.06.2013 kl.13:06. Ligger i kategorien Outfits

4Jeg skulle egentlig legge ut antrekket i går, men jeg fikk det plutselig travelt så jeg rakk ikke. Hadde det ihvertfall utrolig gøy i bursdagen! Feiret Henriette i klassen min, supersøt jente ♥
Kjole fra Blanco og sko fra Zara!


Nå sitter jeg og gjør meg klar til enda en bursdag sammen med Ingrid. I dag er det familiebursdag for søskenbarnet mitt Ine som blir tre år! Blir kjempe koselig :D Har dere noen planer for dagen?


 Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits