Skrevet 30.07.2013 kl.20:44. Ligger i kategorien Reiser

11


Jeg har helt glemt ut å vise dere bilder fra Key West jeg! Key West var den siste øya vi var innom på cruiset i Bahamas. Vi var jo veldig uheldige med været de dagene vi var på cruiset og det var ingen unntak denne dagen. Det var helt sykt! Det pøøsregnet helt sykt mye, man hadde blitt gjennomvåt av bare å gått en meter! Heldigvis satt vi inne på en sånn hopp av og på-buss så det gikk greit med oss.

Har noen av dere vært på cruise i Bahamas før? Fortell!

Skrevet 29.07.2013 kl.18:18. Ligger i kategorien Outfits

12

Cardigan Gap // Bustier Bikbok // Shorts Monki // Veske Michael Kors

Likte dere antrekket?


Nå er vi på vei til New York, blogges i morgen!

Skrevet 29.07.2013 kl.10:01. Ligger i kategorien Reiser

11


Jeg har vært i Disneyland i Paris to ganger og nå i Disney World i Orlando og jeg må bare si at jeg enda ikke er lei! Elsker alt ved Disneyparkene, det er helt fantastisk der! Hvis dere noen gang skal til Orlando, Los Angeles eller Paris, MÅ dere ta turen innom Disneyland/world. Jeg har ikke vært i parken i LA, men jeg tipper det er minst like fint der!

Jeg har utrolig mange fine minner av Disneyfilmene fra da jeg var liten, og fra første gang jeg var i Disneyland i Paris. Tror det er rundt 8-10 år siden nå og jeg husker at det var utrolig gøy(hvis vi ser bort fra at jeg fikk berg og dalbaneskrekk). Alt var så fint laget, alle detaljene på bygningene, kostymene og alle de fantastiske liveshowene deres. Jeg er jo også veldig opptatt av film og teater og sånne ting, så å få se så fine show og lignende er helt fantastisk!

Jeg trodde forressten at Disney World skulle være større enn det i Paris, men det var egentlig omtrent helt likt. Synes alt var litt enklere å finne frem til i Paris da, så jeg må ærlig si at jeg liker meg bedre der. 


Måtte ta dette bildet stort for seg selv siden Aladdin vinket til meg, hoho

Bildene er fra en av paradene i Disney World, Orlando.

Har noen av dere vært i Disneyworld/land før? Hva synes dere?

Skrevet 28.07.2013 kl.18:57. Ligger i kategorien Reiser

1


Skrevet 27.07.2013 kl.05:09. Ligger i kategorien Outfits

5


Har ikke så god tid til å redigere bilder og sånn her nede i USA, så antrekkene kommer en stund etter at jeg faktisk gikk med det. Og generelt innlegg fra hele USA-turen blir postet litt i hytt og pine, men det får bare gå bra. 

Dette antrekket brukte jeg en av dagene i Orlando!


Topp Bikbok // Shorts Monki // Sko Converse


Hva synes dere om antrekket?

Skrevet 26.07.2013 kl.07:09. Ligger i kategorien Reiser

3Skrevet 25.07.2013 kl.08:28. Ligger i kategorien Outfits

5


Dette er et av antrekkene fra en av kveldene på cruiset. Lånte blomsterkransen fra søstera mi, elsker den!Maxikjole Gina Tricot // Blomsterkrans Bikbok // Sko Converse

Hva synes dere?

Skrevet 24.07.2013 kl.06:43. Ligger i kategorien Reiser

1


Topp American Apparel // Shorts Monki // Veske Michael KorsHva synes dere om bildene?

Skrevet 23.07.2013 kl.16:38. Ligger i kategorien Reiser

1


Nå sitter vi på flyet og er superklare for LA!! Har hatt noen fine dager her i Orlando, i Disney World og på outlet shopping, men nå kjenner jeg at jeg er litt ferdig her borte og gleder meg til å komme frem til LA. Har mange planer, masse gøy å gjøre!
Vi blogges når jeg er i Los Angeles!

Skrevet 22.07.2013 kl.04:55. Ligger i kategorien Reiser

2


Dag to på cruiset var vi kommet frem til den nydelige øya Coco Cay. Det var litt regn der også på begynnelsen av dagen, men etterhvert var det opphold så vi kunne bade og sole oss. Som dere ser på bildene er det overskyet, men sola går gjennom skyene så det var utrolig fin temperatur! Vi brukte dagen til å spise grillmat, snorkle og slappe av. Herlig! Har egentlig ikke så mye mer å si derfra, så her er maange bilder fra Coco Cay: 
Skrevet 21.07.2013 kl.06:22. Ligger i kategorien Outfits

4


Nassau er hovedstaden på Bahamas og det var den første øya vi besøkte med cruiset. Utrolig nok var det overskyet hele dagen og det pøsregnet værre enn det gjør i Norge. Det var veldig fint der, men vi gjorde ikke så mye i og med at det var så stygt vær. Tok faktisk ingen bilder heller, så dere får kun antrekksbilder fra den dagen!Genser Gina Tricot // Shorts Monki // Sko H&M // Veske Stradivarius


Likte dere antrekket?

Skrevet 19.07.2013 kl.21:48. Ligger i kategorien Reiser

7


Hei alle fine! Etter fire dager på sjøen var det herlig og endelig komme på land igjen. Vi har gjort så mye gøy på cruiset og jeg har utroolig mange bilder og outfits å vise! Derfor deler jeg cruise-turen opp i forskjellige innlegg! 

Akkuratt nå sitter hele familien på hver sin data og mobil for å sjekke alle oppdateringer. Har ikke hatt nett på fire dager, haha. Vi har ingen spesielle planer for dagen, men tror vi skal ut å shoppe litt om en liten stund! Her er noen bilder fra forskjellige dager på cruiset:

Hva gjør dere hjemme i Norge? ♥

Skrevet 15.07.2013 kl.03:28. Ligger i kategorien Reiser

4


Jeg har vel egentlig helt glemt å fortelle dere det, men i forrigårs dro jeg og familien til USA! Vi har vært i New Jersey i to dager nå og skal videre til Miami i morgen. Skal egentlig ikke være i Miami, men vi skal gå på en cruisebåt derfra! Gleder meg syykt, åh, cruise i bahamas ♥ Vi skal innom noen andre steder også, men det forteller jeg mer om senere!

I dag har vi vært i byen i New Jersey. Planen var å finne Carlo's Bakery, bakeriet i serien Cake boss, hvis dere vet hva det er? Jeg har i hvertfall sett lenge på det programmet så det var en selvfølge å gå innom der når vi var i nærheten! Vi stod minst to timer i kø, men det var verdt det! Etter det gikk vi ut og spiste på restaurant etterfulgt av litt shopping. Kjøpte meg et par sko, en topp og en kjole, så innkjøp kommer senere en gang!


 


 

Skrevet 11.07.2013 kl.01:04. Ligger i kategorien Musikk

10


I det siste har jeg vært heelt hekta på Avicii sin sang Wake me up. Bestemte meg for å covre den, så hvis dere vil høre er det bare å trykke på play! :D


Hva synes dere?

Skrevet 08.07.2013 kl.19:07. Ligger i kategorien Photoshoots

8
Hva synes dere om bildene?

Skrevet 06.07.2013 kl.16:39. Ligger i kategorien Outfits

8


Hei fininger ♥ I dag skal jeg på Vinnikonsert med Rebecca, Siri og Even! Har akkuratt fikset meg og var nettopp ute og tok antrekksbilder. Nå venter jeg bare på at Rebecca skal bli ferdig og så skal vi spise litt før vi drar til byn. Rebecca er Vinnis største fan, så da må vi selvfølgelig komme tidlig for å få plasser forrerst!
Topp Bikbok // Bukse Monki // Skinnjakke H&M // Sko Primark // Veske Stradivarius


Likte dere dagens antrekk?
 

Skrevet 05.07.2013 kl.20:41. Ligger i kategorien Reiser

5


Søskenbarnet mitt Ingrid har lagd en vlog fra Sverigeturen så jeg tenkte jeg kunne dele den her også! Hun snakker forressten engelsk i videoen fordi hun har noen engelske venner som ville se den. Jeg føler at videoen viser litt mer av min personlighet også, liksom den ekte Tonje, ikke bare blogg-Tonje, haha så enjooy! 

Skrevet 05.07.2013 kl.15:37. Ligger i kategorien Hår

6


I går var jeg hos frisøren for å friske opp i håret mitt. Hadde lyst å prøve noe nytt, noe helt annerledes enn rødt. Det er veldig vanskelig å få bort rødt hår, men etter 5 og en halv time(!!) var jeg ferdig. Flinke Anita farget det og jeg er super fornøyd! Det ble helt perfekt, akkuratt sånn jeg ville ha det! Anbefaler virkelig Sørhaug dame og herrefrisør, om noen her i Haugesund skal farge håret mer spesielt enn vanlig. De vet virkelig hva de holder på med!

Hva synes dere om den nye hårfargen min?
 

Skrevet 04.07.2013 kl.18:37. Ligger i kategorien Blogg

7


Nå synes jeg virkelig det var på tide med noe nytt i designet her på bloggen! Trengte noe mer sommerslig og enkelt. Tusen takk til Ida som har laget den nye headeren! Jeg ble utrolig fornøyd, den ble sykt fin! Elsker designet mitt nå! Hva synes dere? :D
Skrevet 03.07.2013 kl.20:53. Ligger i kategorien Reiser

9


Hei fininger! På tirsdags morgen kom vi endelig tilbake til Norge etter en laaang tog- og busstur. Har brukt de siste dagene sammen med bestevennina mi Siri, trengte virkelig å slappe litt av. Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt flere bilder fra Sverige! For på søndag var vi jo på Barnens allsång på skansen. Det er jo et show for barn, så de sang mange barnesanger og sånn, men både farmor, lillesøstera mi og Ingrid storkoste oss alle sammen! Jeg var ihvertfall happy når jeg fikk tatt bilde med Oscar Zia!!

Dagen etter, altså mandagen vi skulle reise hjem igjen, fikk vi shoppet i noen timer før vi måtte dra. Kjøpte meg maasse fint som jeg gleder meg til å vise dere senere!Har noen av dere vært på noe som dette før? Kanskje allsang på Skansen?Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits