Skrevet 31.08.2013 kl.21:40. Ligger i kategorien Hverdag

17Hei fininger! Dette har jeg ikke fortalt dere, men i morgen skal jeg på konsert for tredje gang i år! Kjøpte billetter til Selena Gomez konserten til lillesøstrene mines bursdager, så vi skal dra sammen hele familien. Konserten er jo i morgen, men resten av familien min hadde ikke tid til å dra inn til Oslo før i morgen tidlig, så jeg dro alene i dag morges. Har ei venninne jeg ble kjent med på Gran Canaria som bor her i Oslo, så jeg får overnatte hos henne! Super gøy :D Ser henne jo ikke så ofte siden vi bor så langt borte fra hverandre, så jeg er glad for at jeg kunne være her i helga!

Litt bilder fra dagen i dag ♥


Skal noen av dere på Selena Gomez konserten i morgen?

Skrevet 30.08.2013 kl.14:47. Ligger i kategorien Innkjøp

14
Smykke fra H&M


Forskjellige armbånd som jeg ikke husker hvor er fra


Superfin neglelakk i merket O.P.I


Neglelakker fra Essie


Verdens fineste lommebok fra Michael Kors


Veske fra Michael KorsSko fra Aldo


Sko fra Maceys
Hva synes dere om innkjøpene?
 

Skrevet 28.08.2013 kl.15:42. Ligger i kategorien Outfits

11
Jakke Forever 21 // Topp Love culture // Bukse Monki // Sko Aldo


Hva synes dere om antrekket? 

Skrevet 28.08.2013 kl.11:42. Ligger i kategorien Sponsing

5


Jeg regner med at en del av dere har mac? En super ting å ha til macen da er deksel! Det finnes mange forskjellige farger og både klare og matte deksler. Jeg har nettopp fått et superfint, matt deksel fra Lutch.no. Jeg har hatt et annet deksel før, i sterk grønnfarge som var klart, men synes dette som er matt er mye finere! Det er mye deiligere å ta på også, så det er behagelig å holde i macen.

Mitt fine, mintgrønne deksel finner dere HER ♥ Det finnes i mange andre fine farger også!


Har dere deksel til macbooken deres?

Skrevet 27.08.2013 kl.17:21. Ligger i kategorien Outfits

11


I dag var jeg nødt til å ta antrekksbilder selv og siden jeg er for lat til å finne frem stativet ble det bare noen enkle bilder. Lyset er heller ikke så bra inne, men det går vel bra en gang inni mellom!

Det har vært helt supert vær i dag! Har gått i shorts og topp, herliig. Nå skal jeg snart på trening, blir deilig å komme i gang igjen. Er veldig motivert for tiden så det blir nok en bra treningsøkt!Topp ? // Short Bikbok // Sko Converse // Smykke ?


Hva synes dere om dagens antrekk?

Skrevet 26.08.2013 kl.10:14. Ligger i kategorien Hverdag

14


Hei fininger! Nå er jeg på skolen og skal ha fritime i omtrent to timer, så jeg tenkte jeg skulle fortelle om gårsdagen. For i går var konfirmasjonsdagen til lillesøstera mi Hanne! Først gikk vi i kirken for selve seremonien og etterpå gikk vi hjem til oss. Mamma hadde laget et helt nyydelig eventyrbord og masse god mat og kaker. Jeg, søstera mi Marthe og Ingrid hadde lagd både film og en slags tale til henne, noe hun synes var veldig gøy og ikke minst morsomt.

Det var forressten helt fantastisk vær også! Så det var utrolig herlig å kunne sitte ute på terrassen. Etter hvert ble det litt for varmt med bunad, så jeg ble faktisk nødt til å skifte til kjole,haha. Dagen var i hvertfall super, så jeg håper at Hanne koste seg også. ♥

Den vakre konfirmanten!Bente og Hanne


Flott bord, eller hva?

Ingrid, konfirmanten, Marthe og meg!

Heele familien samlet ♥Hva brukte dere gårdsdagen på?
 

Skrevet 24.08.2013 kl.19:51. Ligger i kategorien Innkjøp

13


Jeg shoppet selvfølgelig en del når jeg var på ferie i USA så nå er det på tide å vise alt til dere! Jeg er dessverre ganske usikker på hvor jeg har kjøpt en del, men skal prøve så godt jeg kan.

Super herlig peplumtopp i merket nameless(husker ikke butikknavnet, men det var i New Jersey)


La oss bare si det sånn, det pøsregnet og jeg ble gjennomvåt, måtte derfor kjøpe meg en ny overdel. Det var ingen fine på dameavdelingen, derfor ble det denne.


Topp i merket Foreign exchange


Topp fra Zara. Superfin med skjørt under!


Paljettopp fra Love culture


?


Topp i merket solemio (butikken ligger i Soho, NY)


Herlig genser fra Gap


Cardigan fra Gap


?


Dongerijakke i merket Forever21


Jakke fra Zara


Kjole fra H&M


Kjole fra H&M


Fra samme butikken som toppen i merket Solemio


Skjørt fra Love Culture


Hvilke av plaggene likte dere best?

Skrevet 22.08.2013 kl.22:11. Ligger i kategorien Outfits

16


Torsdagen er den mest stressende dagen for meg. Har vært på skole og teater i hele dag og ordnet litt forskjellig. Her er gårsdagens antrekk!
Flowercrown Claires // Jakke Forever21 // Topp Zara // Skjørt Bikbok // Sko Converse


Hva synes dere om antrekket?

Skrevet 21.08.2013 kl.19:28. Ligger i kategorien Hverdag

5


De siste dagene har jeg ikke hatt nett hjemme, så har ikke fått blogget. Var flink blogger og tok outfitbilder, men kunne jo ikke poste dem siden jeg ikke har nett..

Uansett, nå er de tre første dagene i  2 klasse på videregående over. Det går jo egentlig ganske fort, eller hva? Er bare rundt 7-6 uker til neste ferie jo! Tror dette året kommer til å bli bedre enn i fjor, i og med at jeg har fått velget tre fag selv. Valgte psykologi, sosiologi og sosialantropologi og til slutt medie og innformasjonskunnskap. Har hatt timer i alle de fagene og det virker som noen greie fag! Tror det skal bli bra. 

Min beste, Emilie ♥


Ellers vil jeg bare ønske dere en fin uke videre! Bildene over er fra i dag, kan godt legge ut antrekksbilder og hvis dere vil det? :D
 

Skrevet 18.08.2013 kl.22:30. Ligger i kategorien Outfits

10


Er en stund siden jeg har blogget nå, så jeg tenkte å vise dere mitt absolutte favorittantrekk fra sommeren! Hadde det på meg en kveld på cruiset i Bahamas.

Nå skal jeg prøve å legge meg om en liten stund. Første skoledag i morgen! Jeg er absolutt ikke motivert så hurra for deet
NYC

Skrevet 03.08.2013 kl.00:27. Ligger i kategorien Reiser

8Har noen av dere vært oppe i Empire State Building før?Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits