Skrevet 30.09.2013 kl.15:27. Ligger i kategorien Reiser

5


På lørdagskvelden skulle vi spise middag på Ullensvanghotell. Siden vi skulle feire sølvbryllupet til mormor og morfar bestemte vi oss for å pynte oss ekstra fint. Fikk endelig brukt kjolen min som jeg kjøpte på salg for en god stund siden. Den er så fiin!

Morfar, mormor og meg ♥


Mine fine søskenbarn og søstre! Thomas, Marthe, meg, Hanne, Ida og Isabella.Hva har dere gjort i helga?

Skrevet 29.09.2013 kl.09:29. Ligger i kategorien Reiser

8


Hei dere! Leenge siden sist nå,har ikke hatt tid eller lyst til å blogge, men nå begynner jeg litt igjen.

I sommer hadde mormor og morfar sølvbryllup, hele 25 år sammen! For å feire det dro hele familien til Hardanger i går for å overnatte ei natt på Ullensvanghotell. Det er utroolig fint her, man får virkelig se noe av det fineste med Norge. Store fjell som speiler seg i vannet, eplehager og frisk, kald luft. I tillegg har de tidenes kuleste basseng her! En lang kanal som starter inne og slutter ute, som dere ser på bildene.

Nå sitter vi og spiser frokost, etterpå skal noen av oss ta en siste svømmetur før vi drar hjemover. Tusen takk for ei fin helg mormor og morfar?

Skrevet 11.09.2013 kl.13:28. Ligger i kategorien Outfits

22


Tenkte å legge ut noen bilder Emilie tok av meg i sommer! Bildene er egentlig ment for Lookbook, en side hvor man poster antrekksbilder. Synes antrekket er veldig kult i tillegg til at jeg savner sommeren veldig mye allerede så jeg poster dem her også!


Hva synes dere om bildene og antrekket?

Skrevet 08.09.2013 kl.13:19. Ligger i kategorien Blogg

17


Hei dere! I dag blir lillesøstera mi Marthe 13 år. Ville bare stikke innom her å si gratulerer til henne!

Jeg har forressten vært på et teaterkurs i hele helga så jeg gleder meg til å bli ferdig her. Jeg mobilblogger herfra hvis noen lurer! Etter kurset er ferdig i dag skal jeg rett hjem for å feire Marthe, altså familieselskap. Koselig som alltid!

Skrevet 04.09.2013 kl.22:53. Ligger i kategorien Hverdag

20Hadde en liten photoshoot med mine gode venner Ema og Emilie i kveld. Ingen av oss følte at de var noe serlig fotogene i dag, så det var likegreit at bildene ble helt mørke. Redigerte de enda mørkere og synes det ble ganske kult! Eller hva synes dere? ♥

Nå skal jeg endelig legge meg etter en lang dag. God natt fine lesere! 

Skrevet 04.09.2013 kl.14:47. Ligger i kategorien Outfits

10
Blazer Bershka // Peplumtopp Bikbok // Bukse Carlings // Sko Din sko // Smykke h&m


Hva synes dere?

Skrevet 03.09.2013 kl.16:51. Ligger i kategorien Innkjøp

13


 

Hei alle fine! I forrige uke fikk jeg endelig noe jeg hadde bestilt fra Makestyle i posten. Tenkte jeg skulle vise det nå! Har ikke så mye plass til alle tingene mine på rommet, og siden jeg hater rot så fant jeg ut at jeg måtte kjøpe noe til å ha all sminken min oppi. Bestemte meg for å kjøpe noen gjennomsiktige bokser, eller beholdere, til å ha sminken i. Lette overalt på butikker først, men endte opp med å bestille fra nettet. Like greit det egentlig! Jeg er super fornøyd og synes det ser dritstilig ut. Hva synes dere?HER er direktelink til alle de forskjellige sminkebeholderne fra Makestyle ♥
 

Skrevet 02.09.2013 kl.17:00. Ligger i kategorien Hverdag

12Konserten i går var helt fantastisk og Selena er bare helt rå! Elsker den jenta! Hadde det utrolig gøy og koste meg under hele konserten :D Om jeg noen gang får muligheten til å se henne igjen, skal jeg definitivt det!!Hva synes dere om Selena?Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits