Skrevet 11.07.2013 kl.01:04. Ligger i kategorien Musikk

10


I det siste har jeg vært heelt hekta på Avicii sin sang Wake me up. Bestemte meg for å covre den, så hvis dere vil høre er det bare å trykke på play! :D


Hva synes dere?

Skrevet 08.06.2013 kl.13:01. Ligger i kategorien Musikk

1Hei fine lesere! Tenkte å lage et nytt musikkinnlegg, er en stund siden sist! Nå for tiden er jeg helt hekta på LidoLido, han er såå flink! Har alltid likt musikken hans, men av en eller annen grunn har jeg ikke hørt på alle sangene hans før for noen dager siden. Hadde kanskje hørt to-tre sanger, men nå har jeg hørt hele albumet hans Pretty girls  grey sweaters, og jeg digger det! Og så er det jo litt kult at han er fra samme by som meg, haha. Favorittsangene mine fra albumet er Comfortable, Different, Turn up the life, Make the world go round, Hey girl, All this time og I'm not a rapper. 
Har lagt med hele albumet hans under her, jeg anbefaler alle å høre på sangene!
 

 
Bilder fra bursdagen jeg hadde i går kommer senere i dag!

Skrevet 15.05.2013 kl.16:00. Ligger i kategorien Musikk

12


 

 

 

Jeg er en ekte haugesunder. Jeg elsker alt som har med denne byen å gjøre. Jeg elsker Haugesundsk. Og til slutt, jeg elsker Vamp! Jeg pleier ikke å høre på sangene deres så ofte i og med at søstrene mine bestemmer at det enten er JB eller 1D som skal bli spilt i bilen, men før jeg legger meg hører jeg alltid på disse tre sangene over her. Disse er noen av de fineste sangene jeg vet om og jeg tror at en stor del av grunnen til det er at sangene er på Haugesundsk. Hør på sangene!

 
Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits