Skrevet 30.09.2013 kl.15:27. Ligger i kategorien Reiser

5


På lørdagskvelden skulle vi spise middag på Ullensvanghotell. Siden vi skulle feire sølvbryllupet til mormor og morfar bestemte vi oss for å pynte oss ekstra fint. Fikk endelig brukt kjolen min som jeg kjøpte på salg for en god stund siden. Den er så fiin!

Morfar, mormor og meg ♥


Mine fine søskenbarn og søstre! Thomas, Marthe, meg, Hanne, Ida og Isabella.Hva har dere gjort i helga?

Skrevet 29.09.2013 kl.09:29. Ligger i kategorien Reiser

8


Hei dere! Leenge siden sist nå,har ikke hatt tid eller lyst til å blogge, men nå begynner jeg litt igjen.

I sommer hadde mormor og morfar sølvbryllup, hele 25 år sammen! For å feire det dro hele familien til Hardanger i går for å overnatte ei natt på Ullensvanghotell. Det er utroolig fint her, man får virkelig se noe av det fineste med Norge. Store fjell som speiler seg i vannet, eplehager og frisk, kald luft. I tillegg har de tidenes kuleste basseng her! En lang kanal som starter inne og slutter ute, som dere ser på bildene.

Nå sitter vi og spiser frokost, etterpå skal noen av oss ta en siste svømmetur før vi drar hjemover. Tusen takk for ei fin helg mormor og morfar?

NYC

Skrevet 03.08.2013 kl.00:27. Ligger i kategorien Reiser

8Har noen av dere vært oppe i Empire State Building før?

Skrevet 30.07.2013 kl.20:44. Ligger i kategorien Reiser

11


Jeg har helt glemt ut å vise dere bilder fra Key West jeg! Key West var den siste øya vi var innom på cruiset i Bahamas. Vi var jo veldig uheldige med været de dagene vi var på cruiset og det var ingen unntak denne dagen. Det var helt sykt! Det pøøsregnet helt sykt mye, man hadde blitt gjennomvåt av bare å gått en meter! Heldigvis satt vi inne på en sånn hopp av og på-buss så det gikk greit med oss.

Har noen av dere vært på cruise i Bahamas før? Fortell!

Skrevet 29.07.2013 kl.10:01. Ligger i kategorien Reiser

11


Jeg har vært i Disneyland i Paris to ganger og nå i Disney World i Orlando og jeg må bare si at jeg enda ikke er lei! Elsker alt ved Disneyparkene, det er helt fantastisk der! Hvis dere noen gang skal til Orlando, Los Angeles eller Paris, MÅ dere ta turen innom Disneyland/world. Jeg har ikke vært i parken i LA, men jeg tipper det er minst like fint der!

Jeg har utrolig mange fine minner av Disneyfilmene fra da jeg var liten, og fra første gang jeg var i Disneyland i Paris. Tror det er rundt 8-10 år siden nå og jeg husker at det var utrolig gøy(hvis vi ser bort fra at jeg fikk berg og dalbaneskrekk). Alt var så fint laget, alle detaljene på bygningene, kostymene og alle de fantastiske liveshowene deres. Jeg er jo også veldig opptatt av film og teater og sånne ting, så å få se så fine show og lignende er helt fantastisk!

Jeg trodde forressten at Disney World skulle være større enn det i Paris, men det var egentlig omtrent helt likt. Synes alt var litt enklere å finne frem til i Paris da, så jeg må ærlig si at jeg liker meg bedre der. 


Måtte ta dette bildet stort for seg selv siden Aladdin vinket til meg, hoho

Bildene er fra en av paradene i Disney World, Orlando.

Har noen av dere vært i Disneyworld/land før? Hva synes dere?

Skrevet 28.07.2013 kl.18:57. Ligger i kategorien Reiser

1


Skrevet 26.07.2013 kl.07:09. Ligger i kategorien Reiser

3Skrevet 24.07.2013 kl.06:43. Ligger i kategorien Reiser

1


Topp American Apparel // Shorts Monki // Veske Michael KorsHva synes dere om bildene?

Skrevet 23.07.2013 kl.16:38. Ligger i kategorien Reiser

1


Nå sitter vi på flyet og er superklare for LA!! Har hatt noen fine dager her i Orlando, i Disney World og på outlet shopping, men nå kjenner jeg at jeg er litt ferdig her borte og gleder meg til å komme frem til LA. Har mange planer, masse gøy å gjøre!
Vi blogges når jeg er i Los Angeles!

Skrevet 22.07.2013 kl.04:55. Ligger i kategorien Reiser

2


Dag to på cruiset var vi kommet frem til den nydelige øya Coco Cay. Det var litt regn der også på begynnelsen av dagen, men etterhvert var det opphold så vi kunne bade og sole oss. Som dere ser på bildene er det overskyet, men sola går gjennom skyene så det var utrolig fin temperatur! Vi brukte dagen til å spise grillmat, snorkle og slappe av. Herlig! Har egentlig ikke så mye mer å si derfra, så her er maange bilder fra Coco Cay: 
Skrevet 19.07.2013 kl.21:48. Ligger i kategorien Reiser

7


Hei alle fine! Etter fire dager på sjøen var det herlig og endelig komme på land igjen. Vi har gjort så mye gøy på cruiset og jeg har utroolig mange bilder og outfits å vise! Derfor deler jeg cruise-turen opp i forskjellige innlegg! 

Akkuratt nå sitter hele familien på hver sin data og mobil for å sjekke alle oppdateringer. Har ikke hatt nett på fire dager, haha. Vi har ingen spesielle planer for dagen, men tror vi skal ut å shoppe litt om en liten stund! Her er noen bilder fra forskjellige dager på cruiset:

Hva gjør dere hjemme i Norge? ♥

Skrevet 15.07.2013 kl.03:28. Ligger i kategorien Reiser

4


Jeg har vel egentlig helt glemt å fortelle dere det, men i forrigårs dro jeg og familien til USA! Vi har vært i New Jersey i to dager nå og skal videre til Miami i morgen. Skal egentlig ikke være i Miami, men vi skal gå på en cruisebåt derfra! Gleder meg syykt, åh, cruise i bahamas ♥ Vi skal innom noen andre steder også, men det forteller jeg mer om senere!

I dag har vi vært i byen i New Jersey. Planen var å finne Carlo's Bakery, bakeriet i serien Cake boss, hvis dere vet hva det er? Jeg har i hvertfall sett lenge på det programmet så det var en selvfølge å gå innom der når vi var i nærheten! Vi stod minst to timer i kø, men det var verdt det! Etter det gikk vi ut og spiste på restaurant etterfulgt av litt shopping. Kjøpte meg et par sko, en topp og en kjole, så innkjøp kommer senere en gang!


 


 

Skrevet 05.07.2013 kl.20:41. Ligger i kategorien Reiser

5


Søskenbarnet mitt Ingrid har lagd en vlog fra Sverigeturen så jeg tenkte jeg kunne dele den her også! Hun snakker forressten engelsk i videoen fordi hun har noen engelske venner som ville se den. Jeg føler at videoen viser litt mer av min personlighet også, liksom den ekte Tonje, ikke bare blogg-Tonje, haha så enjooy! 

Skrevet 03.07.2013 kl.20:53. Ligger i kategorien Reiser

9


Hei fininger! På tirsdags morgen kom vi endelig tilbake til Norge etter en laaang tog- og busstur. Har brukt de siste dagene sammen med bestevennina mi Siri, trengte virkelig å slappe litt av. Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt flere bilder fra Sverige! For på søndag var vi jo på Barnens allsång på skansen. Det er jo et show for barn, så de sang mange barnesanger og sånn, men både farmor, lillesøstera mi og Ingrid storkoste oss alle sammen! Jeg var ihvertfall happy når jeg fikk tatt bilde med Oscar Zia!!

Dagen etter, altså mandagen vi skulle reise hjem igjen, fikk vi shoppet i noen timer før vi måtte dra. Kjøpte meg maasse fint som jeg gleder meg til å vise dere senere!Har noen av dere vært på noe som dette før? Kanskje allsang på Skansen?

Skrevet 30.06.2013 kl.10:34. Ligger i kategorien Reiser

9


Ååh, for en dag vi hadde i går! Shopping, fint vær, god mat og konsert på Gröna lund. Vi shoppet hele dagen før vi gikk tilbake til hotellet en liten tur for å slappe litt av. Etter det hadde vi egentlig ingen spesielle planer, utenom å spise middag. MEN, siden jeg følger Eric Saade på instagram, fant jeg ut at han skulle synge på Sommerkrysset på Gröna Lund. Vi bor ikke langt unna Gröna Lund så vi dro selvfølgelig dit! I tillegg til Eric Saade var også Margaret Berger og Oscar Zia der. Super gøy!! 


Oscar♥♥


Sykt bra bilde da XDXD haha, Ingrid vinket samtidig som hun tok bilde så hun klarte ikke å holde kameraet i roNå har vi akkuratt spist frokost og holder på å fikse oss. Etterpå skal vi ta taxi til Skansen. Vi skal på Barnens allsång på skansen! Oscar Zia skal opptrå der også, og siden jeg er stor fan av han blir jo det kjempe gøy! Vi blogges senere fine lesere ♥

Skrevet 29.06.2013 kl.17:44. Ligger i kategorien Reiser

4Noen bilder fra dagen vår i dag! Har hatt det kjempefint her i Stockholm og kjøpt mye gøy, wihu! Nå skal vi ut å spise, så jeg må løpeee

Skrevet 18.04.2013 kl.14:06. Ligger i kategorien Reiser

2


Familien min bestemte at vi bare skulle kjøre til Oslo pga mye tåke på Gardermoen som kunne føre til forsinkelser osv. Skulle jo egentlig tatt fly tilbake til Haugesund, men vi var så trøtte etter JB konserten at vi fant ut at vi bare skulle slappe av litt i Oslo og spise og sånt. Tante, onkel og søskenbarnet mitt Thea var også på konserten og skulle bli i Oslo dagen etter, så vi gikk ut og spiste med dem! 

Friday's ♥

En stk. sulten jente som venter på burger


Såå godt! 

Prøvde å ta noen antrekksbilder til dere, men mamma gjorde at jeg bare begynte å le eller snakke på bildene..

Skulle være litt fancy å drikke waynes coffee, men det var egentlig ikke så godt, haha:(


 

Hadde det veldig fint i Oslo hvertfall! Var greit å komme hjem også da, for se:


Jeg vant en konkurranse!! Fikk premien i posten veldig fort, så det var gøy. Det var forressten en instagramkonkurranse, dere kan lese mer om den her hvis dere vil!
Her er det jeg fikk i pakken:
 

Nå skal jeg spise middag å gjøre meg klar til teater. Er generalprøve i dag, så det blir spennende å se om skuespillerne fortsatt kan replikkene!
Vi bloggees! 

Skrevet 11.04.2013 kl.22:49. Ligger i kategorien Reiser

5


Siden sikkert halve klassen min drar til London i morgen har jeg blitt så utrolig reiselysten i det siste! Vil bare ta meg noen dager fri fra skolen og ligge på stranden på Hawaii eller noe..Tipper flere føler det samme, eller?

Leste nettopp litt rundt på noen blogger og kom over et fint innlegg om Paris. Åh, jeg har vært i Paris to ganger før og fant ut at jeg er nødt til å vise dere litt bilder derfra. Hadde det så gøy!! Perfekt plass å dra til akkurat nå når jeg vil ha friii.
Tok egentlig ganske mange bilder i Paris, men fant ut at alle ligger på den gamle dataen min som jeg ikke får ladet..Derfor får dere bare litt iPhonebilder, men det får gå fint.

Busstur med mamma ♥


Eiffeltårnet!
 

Søskenbarnet mitt Ingrid og meg :D Klare for Disneyland!!Ingrid, søstrene mine Marthe og Hanne + meg!


Har noen av dere vært i Paris før?Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits