Skrevet 19.04.2013 kl.15:56. Ligger i kategorien Teater

9


Hei! Tenkte bare å oppdatere kjapt nå, har egentlig ikke tid til noe i dag. Må bake cupcakes og marengs og så fikse meg til bursdag. Men jeg ville bare si at i morgen skal teatergruppa mi ha forestilling igjen. Så hvis du bor i Haugesund og har muligheten til å komme, er det bare å komme! :D Forestillingen blir på Hemningstad bydelshus, kl 3. Billettene koster 50 kr og kjøpes ved inngangen!
Ha en fin dag dere, så møtes vi kanskje på Hemningstad i morgen? :D

Skrevet 17.03.2013 kl.22:09. Ligger i kategorien Teater

3


For ei helg det har vært! Har jo vært på teaterfestival og det har gått i ett. På lørdag kom vi tidlig til skolen vi skulle sove på, vi la all bagasjen der og skyndtet oss ned til kulturhuset for å få med oss åpningsstykket. Etter det var vi bare på kulturhuset og slappet av og snakket med folk og sånn, før det var klart for neste stykke. Slik holdt vi på egentlig hele dagen, så vi så altså ganske mange teaterstykker! På kvelden på lørdagen var det discotek. Vi pyntet oss litt og var der i en times tid før det var ferdig. Utrolig teit at discoteket varte så kort, akkuratt når vi kom måtte vi jo gå igjen! Jaja, vi hadde det utroolig morsomt hvertfall. I dag stod vi opp tidlig for å pakke all bagasjen og spise frokost. Vi så på tre forestillinger før vi måtte gjøre oss klare selv. Etter to timer med skifting til kostymer og sminking var det klart for premiere på forestillingen vår Askepott. Det var utrolig gøy å se at alt jeg og gruppa mi har gjort på så kort tid ble så bra som det ble. Stående applaus og mye skryt! Er så stolt av skuespillerne mine!

Lånte litt bilder av søskenbarnet mitt Ingrid. ♥
Askepott spilles av mitt skjønne søskenbarn som jeg låner bildene fra!


Takk for mange fine uker sammen! Utrolig stolte av dere ♥
 

Skrevet 10.03.2013 kl.18:13. Ligger i kategorien Teater

4


Åh, er så glad nå! Fikk hjelp av en søt jente til å fikse designet, så nå er alt ferdig. :D Super klar for å begynne å blogge skikkelig igjen! 

Uansett, jeg går på teater og er regissør for ungdomsgruppa på Haugesundscenen. Denne helgen har egentlig gått i ekstraøvelser på teateret fordi vi skal på teaterfestival på Stord neste helg. Først skal vi ha generalprøve med litt publikum på fredag og så drar vi til Stord tidlig på lørdag. Gleder meg utrolig mye til Stord! Er utrolig stolt av gruppa mi og overrasket over hvor mye vi har klart på så kort tid som vi har hatt. Noen andre som liker teater eller har vært på teaterfestival før?

To bilder av meg og venninna mi Ema fra en teaterøvelse ♥


Hei! Jeg heter Tonje Lütcherath, er 17 år og fra Haugesund. Her kommer jeg til å gi dere et innblikk på hverdagen min som blant annet består av verdens beste venner og familie, mote og sminke. Håper du liker bloggen min! Kontakt/sponsing: tonjeloblogg@gmail.com.


Bloggdesign

hits